Dat KVW dit jaar niet door kan gaan weten jullie al. Maar... als jullie niet naar KVW kunnen komen, komt KVW Maasbree naar jou!

In de KVW-week, van maandag 13 t/m vrijdag 17 juli zal [email protected] plaatsvinden. [email protected] is een KVW-week vol ├ęchte KVW-activiteiten, die je thuis kunt doen. We hebben van alles voor jullie in petto...

Abonneer alvast op ons YouTube kanaal en mis niets van KVW 2020 @Home. Tot snel!

Het gaat een week lachen gieren brullen worden, maar wel veilig thuis en helaas niet met de massale gezelligheid die we van KVW kennen. Dat bewaren we voor 2021.

Bij de envelop die je thuis hebt ontvangen zat een hele mooie KVW 2020 @Home kleurplaat en een setje kleurpotloodjes. Kleur deze kleurplaat in en hang hem goed zichtbaar voor de raam zodat iedereen weet dat je meedoet aan [email protected]

Stuur ons ook een foto van jezelf met de kleurplaat en wie weet win je nog een leuke prijs.

Geen kleurplaat (meer) of nog een extra nodig, je kunt hem hier ook downloaden KVW 2020 @Home kleurplaat

Wil jij ook thuis de KVW vibes horen, luister dan naar onze spotify afspeellijst. Dan krijg je het gevoel dat je op een echte KVW locatie bent.

Klik hier voor de KVW spotify muzielijkst.

Klik hier voor KVW Maasbree Greatest Hits op spotify.

Wil je je @home gemaakte foto's en video's met ons delen kan dat op meerdere manieren. Zorg er wel voor dat je een WiFi verbinding hebt.