Zoals de meesten van jullie vorig jaar gemerkt hebben, waren er ontzettend veel hopperopgaves. Wij zijn heel blij met het enthousiasme in deze doelgroep! Vanwege het grote aantal hebben wij toch moeten besluiten om vooraf een splitsing te maken en 2 groepen te creƫren.

Spelregels leidingopgave KVW 2020 - DIGITAAL

De leidingopgave van KVW 2020 zal dit jaar digitaal worden gehouden en start op vrijdag 27 maart om 20:30 uur. Hieronder staan de spelregels om als leid(st)er deel te kunnen nemen. Opgeven kan tot en met zondag 29 maart 12:00 uur.

De leidingopgave en hopperopgave van KVW 2020 zullen digitaal gaan verlopen. Meer info volgt binnenkort. (de geplande opgavedata blijven gehanteerd.)

De kinderopgave is in volle gang, blijf na het invullen van het opgaveformulier wel uw mailbox in de gaten houden. U ontvangt van ons een officiele opgavebevestiging met hierin alle ingevulde informatie. Controleer deze dan ook goed en geef eventuele foutjes aan ons door. De opgave is niet bij ons ontvangen als u na 48 uur geen bevestiging heeft gehad.

Spelregels leidingopgave KVW 2020

De leidingopgave van KVW 2020 is op vrijdag 27 maart om 20:30 uur in het Mafcentrum. Hieronder staan de spelregels om als leid(st)er deel te kunnen nemen.